Kollagen---- Hydrolysoitu kollageeni 

kollageenia on nyt saatavana täysin puhtaassa muodossa – tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi meidän on käytettävä 10 g kollageenia päivässä. Kollageeni tunnetaan erittäin hyödyllisistä ominaisuuksistaan. Suojaa niveliä ja auttaa niitä palauttamaan nopeammin, parantaa luiden elastisuutta ja kestävyyttä, auttaa muodostamaan lihaskudoksiin laadukkaan rakenteen. Kollageeni on maailmankuulu myös ihon elastisuutta parantavasta ja ryppyjä ehkäisevästä vaikutuksestaan.

Helposti sulatettava, allergisoimaton ja keholle hyvin omaksuttava. Neutraalin makunsa ja hajunsa ansiosta se sopii hyvin sekoitettavaksi erilaisten ruokien, smoothieiden ja juomien kanssa. Laatu Markkinoille on ilmestynyt joitain tuotteita, joiden väitetään olevan halvempia kuin ReNewLifen kehuttu puhdas kollageeni. Niiden halpa hinta saavutetaan kuitenkin käyttämällä lisäksi halvempaa ainesosaa ja tuotteen kollageenipitoisuus on siksi pienempi. Jos jossakin tuotteessa on esim. 80 % proteiini-/valkuaisainetaso (kollageeni on puhdasta proteiinia), se tarkoittaa, että jäljelle jäävä n. 20 % tuotteesta on muita halpoja täytteeksi laitettuja ainesosia. ReNewLifen hydrolysoitu kollageeni on kuitenkin puhdas tuote, jossa ei ole käytetty mitään muita halvempia lisäaineita.


 

  • Kollageeni on tärkein proteiini luissamme ja nivelissämme antaen niille joustavuutta ja kestävyyttä. Kollageeni on tärkeä myös elintärkeitä elimiämme ja lihaksiamme ympäröivän ja suojaavan ihon ja kudosten rakenteen muodostumisessa.
  • Urheilijat kokevat päivittäin erittäin suurta rasitusta, joka vaikuttaa pidemmällä aikavälillä negatiivisesti niveliin. Suuri rasitus aiheuttaa myös huomattavasti korkeamman riskin osteoartriitin, nivelkipujen ja mahdollisten vammojen syntymiselle.
  • 10 g hydrolysoitua kollageenia päivässä suojaa niveliäsi, luitasi ja lihaksiasi loukkaantumisilta. ICONFIT-kollageeni on puhtaimmassa mahdollisessa muodossa ja lähes 100 % puhdasta proteiinia.
  • Sisältää runsaasti tärkeitä aminohappoja arginiinia (7,5 %) ja glysiiniä (22,4 %), jotka stimuloivat yhdessä kehon kreatiinin tuotantoa ja auttavat urheilijoita saavuttamaan parempia tuloksia. Ne myös edistävät nivelten ja luiden nopeampaa palautumista.
  • Tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenin käyttö on hyödyllistä ihon kimmoisuudelle, se vähentää ryppyjen muodostumista ja kosteuttaa ihoa.
  • Vaikka kollageenia käytetään myös iholle monissa voiteissa, se ei valitettavasti imeydy sillä tavalla hyvin ja jää yleensä vain ihon pintaan. Ruoan ja juoman kanssa nautittava hydrolysoitu kollageeni imeytyy kuitenkin helposti ja nopeasti sekä antaa iholle parhaan mahdollisen tuloksen.
  • ReNewLifw Hydrolysoitu kollageeni on täysin puhdasta eläinperäistä hydrolysoitua kollageenia jauheena. Suosittelemme sekoittamaan 10 g (mittalusikka mukana) päivittäin vapaasti valittuihin ruokiin, juomiin tai smoothieen tai käyttämään yhdessä mieluisan urheilujuoman kanssa. Kyseessä on maultaan melko neutraali jauhe, joka ei muuta merkittävästi ruoan tai juoman makua.